'İNTİKAM İÇİN ÖLDÜRDÜM'

(Özel) Haber: Şeref KAHRAMAN – Kayseri'de dedesini bıçaklayarak öldüren ve bu suçtan tutuklu yargılanan torun mahkemede, soğukkanlılıkla 'intikam almak için bıçakladım. Pişman değilim de pişmanım' dedi.

Kayseri 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık M.G.S. korona virüs tedbirleri kapsamında Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile hazır edilirken, öldürülen Galip S.'nin şikayetçi çocukları M.S., Ü.S. ve A.S. duruşma salonunda hazır bulundu.

Dedesi Galip S.'yi intikam almak için öldürdüğünü söyleyen torun M.G.S., “Dedem Galip S. bana ‘adamı böyle getirirler' diyerek benimle dalga geçti, cinsel istismara maruz kaldım. Ben de intikam almak için bıçakla saldırdım” dedi. Mahkeme başkanının ‘pişman mısın' diye sorması üzerine sanık torun, “Pişman değilim de neyse pişmanım işte” diye cevap verdi.

Öldürülen Galip S.'nin şikayetçi oğlu Ü.S. “Sanığın cinsel saldırı iddiaları kurgudur, kafasında uyduruyor” derken, diğer şikayetçi oğlu M.S. ise “Sanığın öz amcasıyım, davacıyız. Bizi yaşananlar derinden sarstı, sanıktan pişmanlık beklerken ‘pişman değilim' demesi beni daha çok hiddetlendirdi. Cinsel eylem kurgudur, şerefimiz yerlerde, daha da yerlere düşürme, ölen kişi babamdır, kahroluyoruz” diyerek yeğeni olan sanık M.G.S.'ye tepki gösterdi.

Mahkeme heyeti, sanığın akıl sağlığının yerinde olup olmadığını tespit etmek için rapor aldırılmasına, tanıkların dinlenilmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 2021 yılı Ocak ayına erteledi.

Bakmadan Geçme