İş bulamayan Kayserili bir emekli bakın nasıl isyan etti?

Kayseri'de yaşayan emekli Mehmet Kelebek, emekli maaşı yetmediği için çalışması gerektiğini söylerken yaşından dolayı kimsenin iş vermemesine isyan etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Kayseri'de yaşayan emekli bir vatandaş olan Mehmet Kelebek emekli maaşıyla geçinemediğini belirtirken yaşından dolayı kimsenin iş vermemesine isyan etti. Kelebek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, ‘En düşük emeklilere bir çözüm bekliyoruz. Lütfen bizi ölüme terk etmeyin' ifadelerinde bulundu.


Kelebek paylaşımında şu ifadelere yer verdi, ‘Sayın cumhurbaşkanım Ben 2006 da emekli oldum 510 TL emekli maaşı alıyordum o zaman askeri ücret 380 TL idi. Ben şimdi 7500 TL maaş alıyorum askeri ücret şimdi 11406 TL bu nasıl Bi adalet bu nasıl bir kanun anlamadım ben şimdi bu 7500 TL maaşla nasıl geçineyim 62 yaşındayım. Ben bir işe girip çalışmak istiyorum yaşımdan dolayı kimse iş vermiyor ben şimdi size soruyorum nasıl geçimini sağlayacağım bu enflasyonla nasıl baş edeceğim emekliye yüzde 25 zam verdiniz ama 7500 TL alan yararlanamadı üstelik yıllardır AK Parti'ye oy vermiş bir vatandaşım. Bir zamanlar AK Parti kayseri gesi belediyesinde ak partiden meclis üyeliği yapmış bir vatandaşım çocukluğumdan beri ülkücüyüm sayın cumhurbaşkanım sizin adaletinize merhametinize güveniyor inanıyoruz bizler düşük emekli maaşı alan insanların en az asgari ücrete entegre etmenizi bekliyoruz. Önce Yüce Allaha sonra Sizin adaletinize güveniyoruz bizimgibi en düşük emeklilere bir çözüm bekliyoruz sizden Lütfen bizi ölüme terk etmeyin”

@RTErdogan Sayın cumhur başkanım Ben 2006 da emekli oldum 510 tl emeklj maaşı alıyordum o zaman askeri ücret 380 tl yidi ben şimdi 7500 tl maaş alıyorum askeri ücret şimdi 11406 tl bu nasıl Bi adalet bu nasıl bir kanun anlamadım ben şimdi bu 7500 tl maaşla nasıl geçineyim 62 yaş — Mehmet Kelebek (@MehmetK28919739) July 10, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme