İslam Memiş'ten yatırım yapacaklara uyarı!

Altın ve döviz kuru son dönemde gündemden düşmüyor. Bazı vatandaşlar altının yükleneceğini ön görerek yatırıma yönelmeye başladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırım yapacak vatandaşları uyardı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Altın ve döviz kuru son dönemde gündemden düşmüyor. Bazı vatandaşlar altının yükleneceğini ön görerek yatırıma yönelmeye başladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırım yapacak vatandaşları uyardı.

Döviz kurunda meydana gelen belirsizlik, altın piyasasında yaşanan dalgalanmalar derken nerdeyse her gün konuyla ilgili ekonomistler yorum yapıyor. Bazı ekonomistlere göre altının bir süre sonra yükseleceğini bu yüzden yatırım yapılması gerektiğini tavsiye ediyor.

Elinde yeterli miktar TL olmayan, çözümü kredi çekerek buluyor. Vatandaş tercihini güvenli liman olarak gördüğü altından yana yapıyor. Kuyumcular, vatandaşların altında sürekli yükseliş beklentisi içinde olduklarını, altın almadan önce gelip fiyat sorduklarını daha sonrada banka kredi kartlarıyla taksitli nakit avans çekip yatırımlık altın aldıklarını belirtiyorlar.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medya hesabından kredi çekip yatırım yapan vatandaşları uyardı. Memiş paylaşımında : “Kredi musluklarının açılmasıyla beraber klasik soru şu olacak, “Kredi kullanıp şuna yatırım yapayım mı?” Kredi çekilip yatırım yapılmaz” ifadeleri yer alıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme