İstanbul'da başladı, Türkiye'ye dağıldı – Kayserililer hala bekliyor!

Düşük gelirli kişilerin yemek ihtiyacını karşılamak adına 2022'de ilk Kent Lokantası İstanbul'da açıldı. Türkiye'nin dört bir yanına dağılan Kent Lokantaları vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplarken, İç Anadolu bölgesinin metropol şehri olan Kayseri'de henüz açılmaması vatandaşlar tarafından tepki topluyor. Kayserililer hala bekliyor! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

İstanbul'dan başlayarak Türkiye'nin dört bir yanında açılan Kent Lokantaları vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. Son olarak İzmir ve Adana'da açılmasının ardından Kayserililer, ‘Kayseri'ye daha ne zaman açılacak?' araştırması yapıyor.

Düşük gelirli vatandaşların yemek ihtiyacını karşılamak için kurulan Kent Lokantaları Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veriyor. İstanbul'da başlayan Kent Lokantaları projesi vatandaşlar tarafından hem uygun fiyatlı olması hem de çeşitli yemek hizmeti sunması sebebiyle Türkiye'nin dört bir yanında hizmete başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kent Lokantalarında günün menüsü 40 TL, günün tatlısı 14 TL ve içecekler ise 12 TL'den satışa sunuluyor. Lokantalar saat 12.00 ve 17.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Kayseri'de hala yok!

Kayseri'de henüz Kent Lokantasının açılmaması sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde İzmir'de bugün de Adana'da Kent Lokantalarının açılması Kayseri'yi yine gündeme getirdi. İç Anadolu'nun metropol kentlerinden biri olan Kayseri'de henüz Kent Lokantasının açılmaması vatandaşlar tarafından büyük eksik olarak görülüyor.

Vatandaşlar tepkili!

Kayseri'de hala Kent Lokantasının açılmamasına vatandaşların tepkisi artarak devam ediyor. Konu ile ilgili bir emekli, ‘Dışarda ailemizle yemek yiyemiyoruz. Şehir dışındaki arkadaşlarımda da durumlar tabi ki böyle. Ama en azından Kent Lokantaları var. Orada aileleri ile yemek yiyebiliyorlar' ifadelerinde bulundu. Kentte ikamet eden bir öğrenci ise, ‘Kayseri'de bir tane Kent Lokantası olsa bizim için çok iyi olacak. Yemek fiyatları Kent Lokantalarında çok uygun. En azından yemek derdimiz olmaz. Dışarda yemek yemek çok pahalı. Kayseri'de nasıl olmaz anlayamıyorum' dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme