İşte Kayseri'nin En Tehlikeli Mahalleleri!

Sosyal medya kanallarında gündem olan 'Tehlikeli Mahalleler' videolarından sonra Kayseri'nin hangi mahallelerinin tehlikeli olduğu vatandaşlar tarafından sık sık araştırılıyor. Kentte meydana gelen asayiş olaylarının yoğunluğuna göre Kayseri'nin en tehlikeli mahalleleri belli oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Sosyal medya kanallarında gündem olan ‘Tehlikeli Mahalleler' videolarından sonra Kayseri'nin en tehlikeli mahalleleri araştırılıyor. Türkiye'de girilmez denilen mahallelere giderek, mahallelerde videolar çeken içerik üreticisi Mert Öztürk, sosyal medya kanallarında sık sık gündeme geliyor. ‘Polis bile giremez' denilen mahallelere giren Öztürk, videolarında izlenimlerini aktarıyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki ‘tehlikeli' olarak nitelendirilen mahallelere giden Öztürk, bu bölgelerdeki yaşam koşullarını, yerel halkın günlük hayatını ve karşılaştıkları zorlukları gözler önüne seriyor. Videolarında, mahallelerin olumsuz taraflarını göstermekle kalmıyor, aynı zamanda bu bölgelerdeki insanların yaşam mücadelesini ve dayanışmasını da gözler önüne seriyor. Vatandaşlar bu videolardan sonra Kayseri'nin tehlikeli mahallelerini araştırmaya başladı.

Kayseri ilinin güvenlik durumu, yaşanan asayiş olaylarına göre değerlendirildiğinde, bazı mahallelerin risk altında olduğu görülmektedir. Bu değerlendirmeler genellikle medyaya yansıyan kavgalar, uyuşturucu haberleri ve diğer suç olayları üzerinden yapılmaktadır.

İşte Kayseri'nin En Tehlikeli Mahalleleri

Battalgazi Mahallesi
Cennet Mahallesi
Argıncık Mahallesi
Eskişehir Bağları
Mahrumlar Mahallesi
Gaziosman Mahallesi
Baruthane Mahallesi
Yavuzlar Mahallesi
Kayabaşı Mahallesi
Fevzi Çakmak Mahallesi
Yıldırım Beyazıt Mahalles

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Sude 08 Ağustos 2024 15:31

Küçük Mustafa mahallesi neden yok listede

Bakmadan Geçme