İşte Kayserispor'un kötü gidişatının nedeni! Spor haberleri

Kayserispor, sportif olarak büyük düşüş yaşıyor. Son haftalardaki alınan kötü sonuçlar, taraftarı endişelendiriyor. Uzun zamandır galibiyet alınamamasının nedeni ne? Sinan Kaloğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte neler değişebilir. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haber bülteninde...

Kayserispor, tarihinin en uzun kazanamama dönemlerinden birini yaşıyor. Sezon başından bu yana önlenemeyen düşüşün sebebi ne? Takımın performansını olumsuz etkileyen sebepler neler?

Ayrılıklar takımı kötü etkiledi

Özellikle Mame Thiam ve Olivier Kemen gibi önemli oyuncuların ayrılığı, Kayserispor'u derinden sarstı. Hücum hattında yaşanan bu ayrılıkların yerleri doldurulamadı. Takımın orta sahasında büyük bir boşluk var. Bu iki ismin yokluğunda takımın hücum organizasyonları zayıfladı. Sarı-Kırmızılılar, istenen sonuçları bir türle elde edemiyor.

Defans hattı resmen çöktü

Olivier Kemen ve Mame Thiam'ın ayrılmasın ardından hücum hattı zayıflayan Kayserispor'da, Julian Jeanvier'in ile Majid Hosseini'nin sakatlığı Kayserispor'un hem savunmasını hem de hücum gücünü aşağı çekti. Majid ile Jeanvier'in eksikliğiyle bir türlü doldurulamadı. Savunmada yaşanan zaaflar, her hafta patlak veriyor. Bu da en çok Bilal Bayazit'i zorluyor. Kayserispor'un savunma performansı SOS veriyor. Ne Dimitrios Kolovetsios ne de Joseph Attamah çare olmadı.

Kayserispor hem içerde hem de dışarda galibiyeti unuttu

Deplasmanda alınan Pendikspor galibiyetin ardından Kayserispor, uzun bir sessizliğe büründü. Sarı-Kırmızılılar, toplamda 12 maçtır 3 puan yüzü görmüyor. Bu uzun galibiyetsizlik hasreti, bir türlü aşılamadı. İç sahada oynanan maçlarda, tribünlerin desteğine rağmen Kayserispor, adeta galibiyeti unuttu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme