İyi Parti Talas İlçe Başkanı Haymana istifa etti! Bakın sebebi ne?

İyi Parti Talas İlçe Başkanı Avukat Osman Haymana görevinden dün istifa etti. Haymana görevinden ayrılma sebebi olarak neyi gösterdi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

İyi Parti Talas İlçe Başkanı Avukat Osman Haymana görevinden dün istifa etti. İstifasını yazılı bir açıklama ile paylaşan Haymana, Parti Genel İdare Kurulu tarafından tavsiye kararı üzerine istifa ettiğini ifade etti.

Mahalli İdareler Seçimlerinde aday adayı olacağım

Haymana yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kuruluşundan beri üyesi olduğum, Kurucu-Seçilmiş-Atanmış ilçe Başkanlığı, il Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulunduğum, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkan Adaylığı yaptığım, çok zorlu mücadele ve emeklerle bugünlere getirdiğimiz İyi Partimizin, Genel idare Kurulu tarafından alınan tavsiye kararı, Parti Tüzüğümüz ve Siyasi Partiler Kanunu gereğince, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde aday adayı olmam nedeniyle, iyi Parti Talas ilçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Gereğini saygıyla arz ve talep ederim.”

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme