Kaçan balık büyük oldu! Yıldız oyuncu ilk önce Kayserispor'a önerilmiş!

Kayserispor, üç sezon önce Kenan Yıldız'ı transfer etme fırsatını kaçırdı. Juventus'un yıldızı Kenan Yıldız, şu an 30 milyon euro değerinde ve A Milli Takım'da da önemli başarılara imza atıyor.

Kayserispor, şu an Juventus'un yıldızı olan Kenan Yıldız'ı elinden kaçırmış.

Üç sezon önce Sarı-Kırmızılı takıma gurbetçi futbolcu olarak önerilen Kenan Yıldız'ın transferi, dönemin Sportif Direktörü Ali Naibi tarafından reddedildiği öğrenildi. Naibi'nin 'Kenan Yıldız, bizim ayarımızda bir futbolcu değil' dediği iddia edildi.

Juventus'ta yıldızı parladı

Kenan Yıldız, şu anda İtalyan devi Juventus'ta 30 milyon euroluk bonservis bedeliyle forma giyiyor. A Milli Takım'da da önemli başarılara imza atan genç yetenek, Kayserispor'un radarından kaçmasıyla 'kaçan balık büyük olmuş' dedirtiyor. Kenan Yıldız'ın Kayserispor'a alınmasını engelleyen Ali Naibi'ye büyük tepki geldi. Taraftarlar bu fırsatın kaçırılmasının kulüp adına büyük bir kayıp olduğunu yönünde Ali Naibi'ye ateş püskürüyor. Juventus'un genç yıldızı Kenan Yıldız, gösterdiği performansla Türk futbolunun gurur kaynağı oldu.

Süleyman Hurma bu işi çok iyi yapıyordu

Kayserispor'un, yeni dönemde Kenan Yıldız gibi gurbetçi oyuncuların keşfedilip, Kayseri'ye getirilmesi hedefleniyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, özellikle Süleyman Hurma döneminde gurbetçi oyuncuların keşfedilip, tecrübe kazandıktan sonra yüksek bonservis ücretleriyle satılmasıyla önemli kaçanç elde etmişti. Kayserispor Başkan Yardımcısı ve Avrupa Sorumlusu Ali Hızar, Avrupa'da Kayserispor akademisi kuracaklarını dile getirmişti.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Erciyesin kurtları 08 Temmuz 2024 21:59

Çok üzülmeyin Bi şiy olmaz ondan

Bakmadan Geçme