Kaldı Üç! Kayserispor'da güzel haberler geliyor!

Kayserispor, iç transferde önemli adımlar atarak Stephane Bahoken ile 1 yıllık sözleşme yeniledi. Başkan Ali Çamlı, FIFA'nın transfer yasağının kaldırılamama ihtimaline karşı tedbir alıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor, geçtiğimiz sezon sözleşmesi sona eren futbolcularıyla anlaşmalarını sürdürüyor.

FIFA'nın verdiği transfer yasağının kaldırılmama ihtimalini göz önünde bulunduran Başkan Ali Çamlı, iç transferde önemli adımlar atıyor. Şu ana kadar birçok oyuncuyla sözleşme yenileyen Çamlı, son olarak Stephane Bahoken ile de el sıkıştı. Çamlı'nın hamlelerinin devamı bekleniyor.

Stephane Bahoken ile yeniden anlaşıldı

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'dan transfer edilen Kamerunlu oyuncu Stephane Bahoken, 1 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Gençlerbirliği ile oynanan kupa maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Bahoken, Trabzonspor, Pendikspor ve Sivasspor maçlarında kaydettiği 3 önemli golle dikkat çekmişti. Sözleşmesi biten Bahoken ile yeniden anlaşılması sonrasında, tecrübeli golcünün Kayseri'ye gelerek takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor.

Geçen yıl takıma geç transfer olmuştu

Geçtiğimiz yılın 5. haftasında takıma katılan Bahoken, sezon başında kamp yapmamanın sıkıntısını yaşamıştı. Yükleme antrenmanlarını kaçıran Bahoken'den bu sezon daha başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor. Başkan Ali Çamlı, bu süreçte diğer oyuncularla da anlaşma sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Geride kalan 3 oyuncuyla da görüşmeler devam ediyor. Mehdi Bourabia, Lionel Carole ve Kartal Kayra Yılmaz'ı da kadrosunda görmek isteyen Başkan Ali Çamlı, bu süreci yakından takip ediyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme