Kalem ve Ekibinden Gazetemize Ziyaret

Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şube başkanlığına aday olan 'Meslekte Birlik Grubu' Mehmet Kalem ve ekibi gazetemizi ziyarette bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şube başkanlığına aday olan 'Meslekte Birlik Grubu' Mehmet Kalem ve ekibi gazetemizi ziyarette bulundu.

Kayseri Ziraat Mühendisleri Odası seçim öncesi 'Meslekte Birlik Grubu', Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulunmuştu. Ziyarette, odanın geleceğine dair hedefler ve projeler ele alan Başkan adayı Mehmet Kalem, konuşmasında özellikle tarım alanlarının korunması ve sanayi yatırımlarının uygun yerlere yapılması gerekliliğine vurgu yaptı. Kayseri'de tarım dışına çıkarılan arazilerin önemine değinen Mehmet Kalem, 'Tarım arazilerinin sanayi ve konut yapılaşmasına açılmasına karşıyız. Müsait yerlerde çözüm üreteceğiz' dedi. Başkan adayı Kalem, etkin ve etkili bir ziraat mühendisleri odası olmayı, her kesimle barışık ve uyumlu çalışmayı hedeflediklerini belirttiler. Mehmet Bey, seçim sonrası tarımın sorunlarına çözüm üreteceklerini ve Kayseri tarımının gücünü Türkiye genelinde duyuracaklarını ifade etmişti. Bu ziyaretten sonra gazetemizi ziyarete gelen 'Meslekte Birlik Grubu', gazetemiz ortaklarından Rifat Açıkgöz ve spor servisinden Hakan Çiftçi ile görüştü. Ziyarette adaylığı hakkındaki süreçten bahseden Kalem, gündemdeki konulara ve çiftçilerin sorunları hakkında açıklamalarda bulundu. Mehmet Kalem son olarak destek beklediğini belirterek gazetemizden ayrıldı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme