Kanal 7 30. Yılına Girdi!

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın, bu hafta yazdığı köşe yazısında Kanal 7 Medya Grubu'nun 30. Yılını kutlayarak, Kanal 7'nin sürecini anlattı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın ‘Nice 30 Yıllara' başlıklı bir köşe yazısını okurlarıyla paylaştı. Aydın Haber7.com'da yer alan köşe yazısında, Kanal 7 Medya Grubu'nun 30. Yılını kutlayarak, Kanal 7'nin medyada ki sürecini anlattı.

Kanal 7 Medya Grubu, 1994 yılında koalisyon döneminde yayına başlamış ve hızla siyasal gelişmelerin merkezinde yer almıştır. Muhafazakâr görüşleri temsil ederek, bu kesimin sesini duyurmuş ve çeşitli programlarıyla kamuoyunda etki yaratmıştır. Tarafsızlık arayışının ötesinde, tüm tarafların sesine yer veren bir yayıncılık anlayışını sürdürmüş ve etik değerler çerçevesinde habercilik yapmıştır. Sermaye ve medya ilişkilerinde örnek teşkil eden bir duruş sergilemiştir. Kanal 7, medya tarihinde önemli bir yer edinmiş ve 30. yılını kutlayarak gelecekte de katkı sağlaması beklenmektedir.

Yazının tamamını okumak için TIKLAYINIZ...

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme