Kapalı Kale'den dikkat çeken paylaşım! Kayserispor haberleri - Ks

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, Gaziantep FK maçına Kayserili sporseverleri davet etti. Kapalı Kale, zorlu maçta taraftarın stadyumu doldurarak takıma destek vermesine vurgu yaptı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de..

Kayserispor, yeni sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. Teknik direktör değişikliğine giden Sarı-Kırmızılı takım, Gaziantep FK maçına büyük önem veriyor. Kayserispor'un en büyük destekçisi olan Kapalı Kale'den zorlu maç öncesi davet var.

Kapalı Kale, “Büyük Kayserispor Taraftarı” başlığıyla sezonun kritik maçlarından biri olan “Gaziantep FK karşılaşmasına hazır mısınız?” diyerek şu ifadeleri kullandı: “Takımımızın motivasyonu ve stadyum atmosferini zirveye taşımak için sizin desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var! Kadir Has Stadyumu'nda sizlerin gücüyle rakibe karşı baskıyı kuracak ve takımımızı zaferle buluşturacağız.”

‘Omuz omuza vereceğiz'

Karşılaşmanın cumartesi günü oynanacağına vurgu yapan Kapalı Kale, “Maç günü geldiğinde, tribünleri tek ses, tek yürek dolduran Kayserispor taraftarı olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Cumartesi günü, şehrin kalbinde aynı heyecanı paylaşarak takımımıza 3 puanı kazandırmak için omuz omuza vereceğiz” dedi.

‘Unutmayın, her biriniz bu mücadelede çok değerlisiniz'

Zorlu maçta taraftar bütünlüğünün altını çizen Kapalı Kale, “Unutmayın, her biriniz bu mücadelede çok değerlisiniz. Sizin varlığınızla sahada 12. adam olarak yerimizi alacağız. Haydi Kayseri, takımımızın yanında olalım ve bu önemli maçı birlikte kazanalım!” ifadeleriyle taraftarlar maça davet edildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme