Kapalı Kale'den bir yenilik daha

Kayserispor'un cefakar taraftarı Kapalı Kale'den bir yenilik daha…

Kayserispor'un cefakar taraftarı Kapalı Kale'den bir yenilik daha…

Pandemiden dolayı tribünde değiller, ama kalpleri Sarı-Kırmızılı arma için atıyor. Sosyal Sorumluluk Projelerinde yaptıkları yardımlarla futbolun dışında da büyük beğeni alan Kapalı Kale'den keyifle izlenebilecek bir çalışma daha. Taraftar, spotify kod uygulaması ile yine farkındalık oluşturdu. Maçlara kısıtlamalardan dolayı giremeyen taraftar, kod uygulaması tanıtımıyla hazırlanan videoda yine adından övgüyle bahsettirdi.

Kapalı Kale'nin hazırladığı video, bir taraftarın meydanda çay içmesiyle başlıyor. Taraftar, çay faslının ardından dernek binasına gidiyor. Sığırcık kuşlarının muhteşem dansıyla süslenen video, pankart yapımı ile devam ediyor. Gece gündüz devam eden ve büyük emek isteyen pankart çalışması için önce projeler çiziliyor, ardından da Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali ve yönetiminin onayından, sonrasında ise hayata geçiyor.

Karekod çalışması tamamlanıyor ve cep telefonundan projenin bittiği görüntüleniyor. Spotify Kod Uygulaması sonrasında taraftar için özel hazırlanan videonun devamında ise, Ferdi Özbeğen'in gündüzüm sensin videosu yayınlanıyor. Son derece titizlikle ve büyük emekler verilerek hazırlanan pankart, Spotify Kod Uygulaması ve video çalışması tribünde tüm stadın sarı-kırmızılı renklere bürünmesiyle tamamlanıyor.

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale'nin hazırladığı bu video, kısa zamanda büyük ilgi gördü ve paylaşım rekoruna doğru ilerliyor.

Yeniliklere ve ilklere imza atarak, sosyal platformda adından büyük beğeni ile bahsettiren Kapalı Kale'den, bu tarz paylaşımların gelmesi spor kamuoyundan da taktir topladı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme