Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (27 Ağustos)

İç ve dış piyasayı etkileyen altın kurundaki değişimler vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Küresel piyasalarda yaşanan belirsizlikler altın fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Peki, bugün Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar oldu?

İç ve dış piyasayı etkileyen altın fiyatları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Kayseri'de bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altında hareketlilik devam ediyor. Serbest piyasada altının ons fiyatı 2,515 dolardan işlem görüyor. Ons altın bir önceki gün kapanışına göre yüzde 0,14 artış gösterdi.

Ekonomist İslam Memiş, ons altın tarafında düşüş beklediğini ifade ederek, ‘2530 dolar direnci, 2470 dolar destek seviyesi var. Elinde Euro'su olanlar için tavsiyem; ons altındaki düşüşü bekleyin ve altın ve gümüşe yatırım yapın' dedi. Gram altın yatırımcısı yine ons altını takip etmeli diyen Memiş, ‘Ons nereye gram altın oraya. Serbest piyasalarda 2 bin 807 TL'den haftayı tamamlamıştı. Düşüşler alım fırsatı olmayı sürdürüyor' ifadelerinde bulundu.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 27 Ağustos Kayseri Kapalıçarşı güncel altın fiyatları;

Gram altın

Satış: 2,700 TL

Çeyrek altın

Satış: 4,650 TL

Yarım altın

Satış: 9.300 TL

Cumhuriyet altın

Satış: 18.600 TL

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme