Kartal Kayra Yılmaz'a Kayserispor'dan sonra bir talip daha çıktı!

Kayserispor'da geçtiğimiz yıl büyük bir performans sergileyen Kartal Kayra Yılmaz'a ilgi artıyor. Beşiktaş'ta bu sezon düşünülmeyen oyuncuya Kocaelispor da talip oldu. Kartal'ın Kayserispor'a geri dönecek mi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberi'nde...

Kayserispor'da geçtiğimiz yıl olağanüstü bir performans göstererek taraftarın sevgilisi olan Kartal Kayra Yılmaz'ın talipleri çoğalıyor.

Beşiktaş'ta bu sezon teknik direktör Giovanni van Bronckhorstda tarafından düşünülmeyen genç oyuncuya, Kayserispor'dan sonra Kocaelispor da talip oldu. TFF 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Yeşil-Siyahlılar, Ryan Mendes'ten sonra Kartal Kayra Yılmaz'ı da listesine aldı.

Kartal, Beşiktaş'ın Slovenya kampına dahil edilmedi

Kayserispor, Beşiktaş'ın Slovenya kampına dahil edilmeyen oyuncuyla görüşmek için izin istediği öğrenildi. Kartal'ın da Kayserispor'a sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer aldı. Yılmaz, pas başarısıyla Türkiye'nin en iyi ikinci pasörü, top çalmada ise sezonun en başarılı Türk oyuncusu olarak adından bahsettirmişti.

Kocaelispor'un da ilgisi var

Kocaelispor, Kocaelili genç oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Süper Lig'e çıkma hedefi doğrultusunda güçlü bir kadro kurmayı amaçlayan Yeşil-Siyahlılar, Kartal Kayra Yılmaz'ı yakından takip ediyor. Kartal Kayra Yılmaz'ın önümüzdeki günlerde Kayseri'ye gelerek kampa katılması bekleniyor.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Fikret kizmaz 15 Temmuz 2024 00:18

Kartal kariyerine Avrupa da devam edecek.

Bakmadan Geçme