Kayıp Narin Bulundu Mu? Merakla Beklenen Açıklama Geldi!

Diyarbakır'da 6 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor. Kayıp ihbarıyla harekete geçen ekipler, evin yakınlarındaki kayalık bir bölgede kurumuş kan lekelerine rastladı.

Diyarbakır'da 6 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor. Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde yaşayan küçük kız, Çarşamba günü Kur'an kursuna gitmek için evinden ayrıldıktan sonra ortadan kayboldu. Kayıp ihbarıyla harekete geçen ekipler, evin yakınlarındaki kayalık bir bölgede kurumuş kan lekelerine rastladı. Ancak yapılan incelemede bu izlerin Narin'e ait olmadığı belirlendi. Kanın mahalledeki bir çocuğun burnunun kanamasından kaynaklandığı tespit edildi.

Narin'in kaybolduğu bölge ve çevresi detaylı olarak taranırken, şimdiye kadar 9 bin 300 araç kontrol edildi ve bölgedeki sulama kanalının su seviyesi düşürülerek 20 kilometrelik bir alanda arama yapıldı. Narin'in son görüldüğü anlar, dört arkadaşıyla birlikte yürüdüğü kamera görüntülerine yansıdı. Arama çalışmaları, özellikle mısır tarlalarının bulunduğu alanlarda yoğunlaştırıldı.

Valilik, sosyal medyada dolaşan Narin'in cenazesine ulaşıldığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, vatandaşları asılsız bilgilere itibar etmemeleri konusunda uyardı. Ailenin ise kızlarının kaçırılmasından endişe duyduğu ve tedirgin bekleyişinin sürdüğü bildirildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme