Kayseri Ağaç Evlerde Masalsı Deneyimler!

Kayseri'nin benzersiz ağaç ev konseptiyle dikkat çeken mekanı, unutulmaz anlar yaşatıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

TAKİP ET

Kayseri'nin benzersiz ağaç ev konseptiyle dikkat çeken mekanı, unutulmaz anlar yaşatıyor. Evlenme teklifi, doğum günü ve yıl dönümü gibi özel günlerinizde, bu sessiz ve sakin mekan unutulmaz anılar yaşatırıyor.


Efe Dayının Yeri, Erenköy Mahallesi'nde, Kayserililere ağaçların arasında, doğayla iç içe, salaş bir ortam sunuyor. Kafedeki bazı ağaç evler, özel günler ve organizasyonlar için özel olarak hazırlanmış durumda. Özellikle evlilik teklifi ve doğum günü organizasyonlarıyla sıkça karşılaşmak mümkün.

Doğayla iç içe olan bu mekan açık havada salaş bir yer arayanlar için ideal bir seçenek. Ancak, geniş bir yemek menüsü beklemeyin. Menüde daha çok tost ve gözleme gibi basit seçenekler bulunuyor. Çay servisi ise oldukça özgün; kişi sayınıza göre küçük demliklerle çayınız geliyor. İki kişi olsanız bile minik demlikleriyle bu mekanda çay keyfi yapabilirsiniz.

Kayseri'de doğanın içinde, huzurlu ve samimi bir ortamda vakit geçirmek isteyenler, bu ağaç evler tam size göre.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme