Kayseri Basketbol bildiğiniz gibi ! BOTAŞ'tan 19 fark yedi...

Bellona Kayseri Basketbol, seriye geçmeyi planladığı Botaş deplasmanında 19 sayı fark yiyerek mağlup oldu. Oynadığı 10. karşılaşmada 8. yenilgisini aldı. 12. puanda kalan ekip için tehlike çanları çalıyor.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi 11. haftasında Bellona Kayseri Basketbol, Botaş deplasmanında konuk oldu. Ev sahibi takımın eksik oyuncularına rağmen, Kayseri ekibi parkede varlık gösteremedi. Salondan 19 sayı farkla 79-60 mağlup ayrılan Bellona Kayseri Basketbol, 10. maçında 8. yenilgisini aldı. Bu sezon üst üste 2 maç dahi kazanamayan temsilcimizde, tehlike çanları çalmaya başladı. Takımın en önemli kozlarından Melis ve Harris de Botaş maçında bekleneni veremedi. Temsilcimizde Harrigan 17 sayıyla en skorer isim oldu.

Belediyespor'u mağlup ederken İzmit Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray, Adana Basketbol, Nesibe Aydın, Fenerbahçe, Mersin Yenişehir Belediyespor ve Botaş maçlarını ise kaybetti.
Bellona Kayseri 10 maçta 760 sayı üretirken potasında 790 sayı gördü. Sarı Kırmızılılar, 13 Aralık 2020 Pazar günü sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak.


Haber Merkezi

Bakmadan Geçme