Kayseri böyle komik bir adam daha görmedi- Yaptıkları her şey kurgu muydu? Kayserispor haberleri

Kayserispor'un eski teknik direktörü Marius Sumudica'nın aradan yıllar geçse de konuşulmaya devam ediyor. Rumen teknik adamın, tel örgü videosu kurgu mu yoksa gerçek mi? Türk futboluna en komik sahnelerinden biri olan Sumudica'nın hareketleri uzun yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayserispor'un eski Teknik Direktörü Marius Sumudica, yıllar sonre yeniden gündeme geldi.

Sarı-Kırmızılı takımda 2017-2018 sezonunda teknik direktör olarak görev yapan Marius Sumudica, gittiği her takımda yaptığı hareketlerle konuşuluyor. Kayserispor'da görev yaptığı dönemde Antalya'daki devre arası kampında çekilen ünlü tel örgü videosu, hala akıllarda. Sumidica'nın bu videosunun kurgu olduğu iddia edilmişti. Bu video, Türk futbol tarihinin en komik anlarından biri olarak tarihe geçmişti. Rumen çalıştırıcının kendi ekibine dikkat çekmek için düşme sahnesinin bilerek tasarladığı ileri sürüldü.

Sumudica'nın kampta antrenman esnasında saha kenarında tel örgülere yaslanırken ayağının kayması sonucu yere düşmesi çok konuşulmuştu. Rumen çalıştırıcı yere düştükten sonra da bozuntuya vermeden antrenmanı izlemeye devam etmesi, izleyenleri kahkahaya boğmuştu. Sumudica'nın bu hareketleriyle, Türk futbol camiasında daha çok söz ettirmek için amaçladığı düşünülüyor.

'Türkler çılgın, bu yüzden iyi anlaşacağız' demişti

Kayserispor'a ilk geldiği gün yaptığı açıklamalarda dikkat çeken Sumudica, “Türkler çılgın olduğu için iyi anlaşacağımızı düşünüyorum” sözleriyle taraftarın ilgisini çekmişti. Rumen çalıştırıcının bu sözleri, Sumudica'nın esprili bir karakterinin göstergesi olmuştu.

Sürekli hakemlerle tartışan Sumudica, kendini bilerek mi attırıyordu?

Marius Sumudica'nın sahadaki agresif tavırları ve hakemlere sık sık itiraz etmesinin de dikkat çekmek için yaptığı konuşulmuştu. Rumen teknik direktörün bu davranışları ile medyada daha çok gündemde kalmak için yaptığı iddialar arasında.

Kartal pozu, sonu olmuştu

Sezonun son haftasında Sumudica'nın, Beşiktaş'a özgü ‘Kartal' pozu vermesi büyük tepkilere neden olmuştu. Bu hareket Kayserispor camiasında büyük tepkiyle karşılanmıştı. Taraftarlar da Sumudica'nın Kayserispor'dan kovulması için sosyal medyadan büyük tepki vermişti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme