Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı olacak ismi açıkladı… 

Gazeteci Osman Çiftci, 31 Mart yerel seçimlerinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağını ve hangi tarihte açıklanacağını duyurdu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in haber bülteninde…

Kayseri Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftçi, AK Parti'nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağını ve adayın hangi tarihte açıklanacağını yazdı.


Sosyal Medya hesabı X'ten bir paylaşım yapan Osman Çiftci, Kayseri kamuoyunun merakla beklediği belediye başkan adayları ile ilgili edindiği bilgileri açıkladı.
AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayını 10 gün içinde açıklayabileceğini belirten Çiftci, 'AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını 10 gün sonra yani 2019 seçimlerinde olduğu gibi 24 Kasım'da açıklaması bekleniyor. Görünürde Başkan Memduh Büyükkılıç yeniden aday gibi…' ifadelerini kullandı.


Çiftci, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığını çok sayıda kişinin gönlünden geçirdiğini de hatırlatarak, bu konuda Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki , AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa İlitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Eski Bakan Taner Yıldız ve diğer milletvekillerini işaret etti.

Bu isimlerin yanı sıra teşkilat ve anketlerin de önemine değinen Çiftci, şu bilgileri verdi, 'Teşkilatların görüşleri de alınacaktır elbette ve anket sonuçları da önemli… Başka bir isim gündeme gelir mi, mülakata çağırılan olur mu gibi soruların cevabı önümüzdeki kritik 10 günde… Bugünlerde Ankara yoluna kimler düşecek bakalım…'

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme