Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yeni Personellerini Arıyor

Kayseri Ulaşım Turizm A.Ş., otobüs kaptanı pozisyonunda 5 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Peki, başvuru için aranan kriterler nelerdir? Gerekli belgeler ve başvuru süreci nasıl olacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri Ulaşım Turizm A.Ş. otobüs kaptanı pozisyonunda personel alımları yapacağını ve başvurular 13 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu. İşte konuya ilişkin detaylar ve başvuru şartları!

Başvuru Şartları Nelerdir?

- Adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir.
- Başvuranların D sınıfı sürücü belgesine (eski ehliyetlerde E sınıfı) sahip olmaları ve bu ehliyetin en az 1 yıllık olması şartı aranmaktadır.
- Askerlik hizmetini tamamlamış ya da askerlikten muaf olmak.
- Psikoteknik belgesi almış olmak zorunludur.
- Adayların, Kayseri Şehir Hastanesi'nden alınacak, toplu taşıma şoförü olabilir ve ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir raporunu sunmaları gerekmektedir.
- Adli sicil kaydının temiz olması gereklidir.
- Adaylar, 40 yaşını doldurmamış olmalıdır.
- Hız ve alkol gibi trafik cezalarına sahip olmamak, son 5 yıl içinde ehliyetin herhangi bir nedenle geçici olarak geri alınmamış olması gerekmektedir.

Gerekli Belgeler Nelerdir?

- Nüfus cüzdanı fotokopisi.
- Savcılıktan alınmış UYAP kayıt belgesi.
- Diploma aslı veya fotokopisi.

Başvuru Nasıl ve Nereden Yapılacak?

Başvurular, 13 Ağustos tarihinde Kayseri Ulaşım A.Ş.'ye şahsen yapılacaktır. Başvuru süreci ve detayları için İŞKUR'un resmi web sitesinde yayınlanan kılavuzu inceleyebilirsiniz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme