Kayseri Büyükşehir'de Festivalde!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa Birimi, Erciyes Üniversitesi Evim Kampüs Festivali'nde stant açarak hem Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere yönelik hizmetleri hem de üniversiteye yeni başlayan öğrencilere kent hakkında bilgiler verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa Birimi, Erciyes Üniversitesi Evim Kampüs Festivali'nde stant açarak hem genç dostu Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere yönelik hizmetleri hem de üniversiteye yeni başlayan öğrencilere kent hakkında bilgiler verdi.

Öğrenci dostu hizmetleriyle gönüllere dokunan Büyükşehir Belediyesi, festivaller ve etkinliklerde de gençlerle buluşuyor.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'na bağlı olarak vatandaşa hizmet veren Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa Birimi, Erciyes Üniversitesi tarafından düzenlenen Evim Kampüs Festivali'nde öğrencilere danışmanlık ve tanıtım hizmeti verdi.

Büyükşehir'in Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa Birimi, özellikle üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin genç dostu şehir ödüllü Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri hakkında bilgi edinmesi ve bu hizmetlerden faydalanabilmeleri amacıyla standı ziyaret eden gençlere bilgilendirici tanıtımlar yaptı.

Büyükşehir'in kampüs içerisinde yer alan festival alanındaki standını ziyaret eden gençler de uygulamadan memnuniyetlerini dile getirdiler.

Erciyes Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencisi Melike Diri, Büyükşehir Belediyesi'nin Evim Kampüs Festivali'nde bulunmasının önemine işaret ederek, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehircilik olarak gerçekten takdir edilebilir bir şehircilik belediyesi var” diyerek sosyal belediyecilik yönünden belediyelere büyük sorumluluk düştüğünü ve destek beklediklerini ifade etti.

Festivalde Büyükşehir'in standını ziyaret ederek öğrencilere yönelik hizmetlere dair bilgi edindiğini belirten Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrenci Enes Yusuf Eroğlu da “Gerçekten çok güzel fırsatlar var öğrenciler için, gençler için” sözleri ile gençleri Büyükşehir standına davet etti.

Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü öğrencisi Yusuf Emre ise birçok etkinliğe katıldıkları festivalde Büyükşehir Belediyesi standını da ziyaret ettiklerini ifade ederek, Büyükşehir'in öğrencilere yönelik fırsatları hakkında bilgi edindiklerini ve Büyükşehir Belediyesi standında sorunlarının dinlenip çözüm üretme yönünde hizmet verildiği için Büyükşehir'e teşekkür etti.

Öte yandan festival açılışında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bando Ekibi tarafından konser verildi.

Bakmadan Geçme