Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden binlerce kişiye sosyal destek!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi binlerce kişiye yardım etmek için 'Elektronik Sosyal Destek Kart' ihalesini yayımladı. Yayımlanan ihalede 500 TL'lik elektronik yardım kartı alınacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri Büyükşehir Belediyesi binlerce kişiye yardım etmek için ‘Elektronik Sosyal Yardım Kartı' ihalesini yayımladı. Yayımlanan ilana göre 10 bin adet 500 TL'lik gıda ve ihtiyaç malzemeleri için yardım kartı alımı yapılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan ilana göre, elektronik sosyal destek kart mal alımı 4734 sayılı ihale kanununa göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Teklifler sadece EKAP üzerinden alınacak. Elektronik kartlar Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına teslim edilecek.

İhaleye katılmak için gerekli olan bilgiler

İhaleye katılacak olan isteklilerin Kayseri Merkez ilçelerinde (Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar ve İncesu) toplamda en az 30 şubesi, diğer İlçelerde ise (Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Tomarza, Sarız, Pınarbaşı, Bünyan, Sarıoğlan, Akkışla, Özvatan ve Felahiye) en az birer şube veya anlaşmalı marketi olacaktır. Gıda ve ihtiyaç malzemelerinin teslimatları elektronik kart ile bu mağazalardan gerçekleştirilecektir. 1 Ocak 2025 tarihinde işe başlanacak olup, yüklenici istenen elektronik kartların içlerine sanal para yüklenecek şekilde talebin bildirilmesinden en geç 10 gün içinde idareye teslim edecek. 31 Aralık tarihinde iş sona erecektir.

İhalenin son başvuru tarihi

İhaleye son teklif verme tarihi 22 Ekim Salı günü saat 10.00 olarak açıklandı. İhale komisyonu Kayseri Büyükşehir Belediyesi 223 nolu odada yapılacaktır. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. Yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacaktır. İşin tamamı için teklif verilecektir. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

İHALENİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme