Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda 'tehlikeli oyun'

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda yer alan bir süs havuzuna giren çocukların eğlendiği görüntüler sosyal medyada yayıldı. Havuzda ışıklandırma sistemlerinin kablolarının bulunması büyük bir faciaya davetiye çıkarıyor.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Sosyal medyada, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'ndaki tramvay durağının hemen yanında bulunan süs havuzuna giren küçük çocukların eğlendiği anlar paylaşıldı.

Bu görüntülerde dikkat çeken başka bir konu da havuzun içerisinde yer alan ışıklandırma sisteminin kablolarının bulunmasıydı. Kablolardan olası bir elektrik kaçağı büyük bir faciaya yol açabilecek olması birçok vatandaşın dikkatini çekti.

12 Temmuz 2024 tarihinde İzmir'in Konak ilçesinde, yağış sonrası iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği olay hala tazeliğini korurken, Kayseri'deki bu görüntüler de başka bir facianın yaşanması ihtimalini gündeme getirdi.

Havuzda eğlenen çocukların tehlikeli oyunu büyük bir faciaya neden olabilirdi.

Birçok vatandaş görüntülere yorum yaparak yetkililerin önlem almasını istedi. Yapılan yorumlar şu şekilde;

‘Çok tehlikeli lütfen yetkililer önlem alsın, çocukları süs havuzlarına sokmasın. Allah muhafaza o renkli ışıklandırma sisteminde elektrik kaçağı olursa o çocukları çarpar ve öldürür.'

‘Elektrik kaçağı olursa orda Allah korusun çocuklara zarar gelirse sorumlusu kim olacak?'

‘Elektrik kaçağı olursa o zaman güzel serinler. 200 metre ileride polis noktası var, müdahale ederlerdi.'

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme