Kayseri'de 11 TL olan öğrenci bileti bakın İstanbul'da ne kadar?

Kayseri'de ulaşıma yapılan zammın ardından Kayseri'de öğrencilerin biniş ücreti ile İstanbul'da öğrencilerin biniş ücreti arasındaki fark görenleri şaşırttı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de ulaşım ücretlerine zam yapıldı. Yapılan zam ile tam bilet ücreti 20 TL'ye yükseldi. İndirimli kart biniş ücreti ise 11 TL oldu. Ancak yapılan düzenlemeler bununla sınırla kalmadı. Ücretsiz aktarma imkanının hem süresi düşürüldü hem de ücretsiz aktarma tarihe karıştı.

80 Dakikadan 60 Dakikaya

Vatandaşlar ücretsiz aktarmanın kaldırıldığını bizzat yaşayarak öğrendi lakin yetkili kurumlardan ücretsiz aktarmanın kaldırıldığına dair zam fiyatları ile birlikte bir açıklama yapılmamıştı.

İstanbul'da öğrenciler için toplu taşıma daha uygun!

Son durumda metropol şehir İstanbul'da öğrencilerin ulaşım ücreti Kayseri'den uygun hale geldi. Metropol şehir İstanbul'da öğrenci indirimli bilet fiyatı 9,76 TL iken aylık abonman ücreti ise öğrenciler için 285 TL. Kayseri'de ise öğrenci indirimli bilet fiyatı 11 TL, öğrenciler için aylık abonman fiyatı 300 TL aradaki fark vatandaşı şaşırtarak ‘Hangisi metropol şehir?' sorusunu akıllara getirdi.

Kayseri, İstanbul'u yakaladı!

Kayseri'deki toplu ulaşım ücretleri İstanbul'u yakaladı. Bundan böyle İstanbul'da toplu taşıma ücreti ile Kayseri'de toplu taşıma ücreti aynı seviyeye yükselmiş oldu. Öğrenci bilet fiyatında İstanbul daha uygun iken tam bilet fiyatında tutarlar 20 TL'de eşitlendi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme