Kayseri'de 20 dakikalık yol 40 dakikaya çıktı!

Kayseri'de 7 Eylül'de hayata geçirilen otobüs seferlerindeki değişiklikler, şehir içi ulaşımı önemli ölçüde etkilemeye devam ediyor. Eskiden 20 dakikada gidilen yol şimdi 40 dakika hatta daha fazla sürmeye başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'de 7 Eylül'de hayata geçirilen otobüs seferlerindeki değişiklikler, şehir içi ulaşım sorunları önemli ölçüde devam ediyor. Kayseri Ulaşım A.Ş.'nin kışa yönelik kapsamlı bu kararları, birçok ilçe ve mahallede ulaşımın aksamasına neden oldu, özellikle Talas'tan şehir merkezinde yapılan seferlerde ciddi sorunlar yaşanmaya devam ediyor.

Hat kaldırıldı yol uzadı

Kayseri'nin en kalabalık ilçelerinden biri olan Talas, özellikle çalışan kesimin ve öğrencilerin yoğun olduğu bir olarak dikkat çekiyor. Ancak yapılan otobüs seferlerinde yapılan değişiklik, bu bölgedeki toplu ulaşımda olumsuzluk yarattı. Eskiden Talas'tan şehir merkezine en hızlı ulaşımı sağlayan 558 no'lu otobüs hattının kaldırılması yol süresini uzattı.

Öğrenciler ve çalışanlar için büyük bir sorun haline geldi

558 no'lu hattın aktif olduğu dönemde, Talas'tan şehir merkezinde ulaşım ortalama 20 dakika sürerken, hattın kaldırılmasıyla beraber, bu süre 30-40 dakikaya kadar uzadı. Bu durum, özellikle sabah saatlerinde ve okuluna yetişmeye çalışan olmak için büyük bir sorun haline geldi.

Yol bazen 1 saati buluyor

Talas'tan sabahın erken saatlerinde şehir merkezine gitmek isteyenler, otobüslerdeki yoğunluk nedeniyle yer bulmakta zorlanıyor. Sabah saatlerinde otobüslerin tıklım tıklım dolu olması, uzun süre beklemelerine neden oluyor. Otobüslere binemeyen yolcular bir sonraki sefer beklemek zorunda kalıyor, bu da Talas'tan şehir merkezinde kalkış süresi neredeyse bir saate kadar uzuyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme