Kayseri'de 228 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 176 şahıs yakalandı!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, bir haftalık asayiş basın notunu paylaştı. Bir haftada hırsızık suçu, kumar ve arana şahıslara yönelik çalışma conuçlarında 228 yıl 4 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 176 şahıs yakalanması dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü/Amirliği görevlilerince 21 - 27 Ekim tarihleri arasında yapılan çalışma sonuçları paylaşıldı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 6136, 2521 ve 5729 Sayılı Kanun'a Muhalefet olaylarında, 8 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet ruhsatsız tüfek, 7 adet kurusıkı tabanca, 83 adet fişek ele geçirildi.

Hırsızlık suçu olduğu tespit edilen, 18 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı, 16 hırsızlık şüphelisi yakalandı ve 1 şahıs tutuklandı.

5 adet change yapılmış araç, 1 adet gümrük kaçağı araç, 2 adet çalıntı araç, 1 adet sahte plakalı araç ve 1 adet çalıntı bisiklet ile birlikte, 2 milyon 400 bin TL değerinde hırsızlık malzemeleri ele geçirilip tam ve eksiksiz olarak sahiplerine teslim edildi.

Kumar oynatıldığı tespit edilen, 1 işyerinde kumar oynatılması için yer ve imkân sağlayan 1 şahsa adli işlem
yapıldı, Kumar oynadığı tespit edilen 4 şahsa idari para cezası uygulandı.

Aranan şahıslar, İl Emniyet Müdürlüğünce toplam 228 yıl 4 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 176 şahıs yakalandı, 49 şahıs adli makamlarca tutuklandı.

*Fotoğraf temsilidir...

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme