Kayseri'de 5 işyeri ve 1 çay bahçesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ihale ilanları yakından takip ediliyor. Yeni yayınlanan ilanda ise mülkiyeti Develi Belediyesi'ne ait olan 5 işyeri ve 1 çay bahçesi ihaleye çıkıyor. İhalenin detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Mülkiyeti Develi Belediyesi'ne ait olan 5 işyeri ve 1 çay bahçesi 3 yıllığına kiraya verilmek üzere ihaleye çıktı. İhale şartnamesi mesai saatleri içerisinde Develi Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünden alınabilecek.

Develi ilçesi Harman Mahallesi Eski Terminal içi 5/a, 5/b, 5/c, 5/d, ve 5/e işyerleri ve İbrahim Ağa Mahallesi Cumhuriyet Meydanı Meydan Çay Bahçesi'nin ihalesi 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi gereğince açık ihale usulü ile 31 Ekim Perşembe günü saat 14:00'da gerçekleşecek ihale edilerek kiraya verilecek. İhale Develi Belediyesinde Encümen huzurunda yapılacak.

İsteklilerden ihaleye katılabilmek için istenilen belgeler

İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için geçici teminat miktarını ihale tarihi ve saatine kadar yatırmaları gerekmektedir. Ayrıca, kimlik fotokopileri, tebligat için Türkiye'de adres göstermeleri, tüzel kişilerde, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair 2024 yılı içinde alınmış belge ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak olanların tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş vekaletnameyi ibraz etmeleri gerekmektedir.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme