Kayseri'de Acil Servisler Doldu!

Kayseri'de son günlerde meydana gelen salgından birçok vatandaş etkilendi. Mevcut hastanelerin acil servisi hastalarla doldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de meydana gelen salgından birçok vatandaş etkilendi. Mevcut hastanelerin acil servisleri hastalarla doldu.

Doktorlardan edinilen bilgilere göre Kayseri'de şu anda salgın hastalıklar mevcut. Hastaneye başvuran birçok hastada yüksek ateş, kemik ağrısı, mide bulantısı ve öksürük şikayetleri bulunuyor. Hastalara serum ve oksijen tedavisi uygulanıyor ve tedavi bittikten sonra ilaç desteği ile hastaları taburcu ediyorlar. Hastalar taburcu olmayı talep etmiyor. Fakat doktorlardan gelen yanıt evde dinlenerek hastalığı geçirmek oluyor. Konu ile ilgili WhatsApp ihbar hattımıza şikayette bulunan bir vatandaş, ‘Babam Alzheimer hastası. İki gündür acile gidiyoruz. Serum takıp geri gönderiyorlar. Hastaneye yatışını talep etmemize rağmen ret cevapları alıyoruz. Evde dinlenerek atlatsın yanıtı geliyor doktorlardan. Fakat kolay kolay geçebilen bir hastalık değil' ifadelerinde bulundu.

Yetkililer yaşanan bu salgının koronadan veya sudan kaynaklı gelişen enfeksiyonlardan oluşabileceğini ifade ediyor. Maske kullanımını tekrardan gündeme gelmesi gerektiğini ifade eden doktorlar aynı zamanda hazır su tüketiminin yapılması gerektiğini ifade ediyor.

ÖZEL HABER
Yorumlar 2
Fatma 02 Eylül 2024 16:20

Maske kullanımının tekrar gündeme gelmesi ne demek!?

Hasta 02 Eylül 2024 10:06

Sıtma salgını ar

Bakmadan Geçme