Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (13 Ağustos)

Kayseri altın fiyatları, kademeli olarak yükseliyor. Küresel ekonomik belirsizlikler, jeopolitik gerilimler ve merkez bankalarının para politikalarındaki belirsizlikler, altının yükselmesine neden oluyor. 13 Ağustos güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'de altın fiyatları, yükselmeye devam ediyor. Küresel ekonomik belirsizlikler, artan jeopolitik tansiyon ve merkez bankalarının para politikalarındaki belirsizlikler, altına olan talebi artırıyor ve fiyatların yukarı yönlü hareket etmesine neden oluyor.

Ekonomist İslam Memiş, bu hafta küresel piyasaların odak noktasının ABD'den gelecek enflasyon verisi olduğunu belirtti. Memiş, her ayın ikinci haftasında açıklanan ve piyasalarda büyük yankı uyandıran bu verinin, tüm finansal enstrümanlar üzerinde önemli bir etkiye sahip olacağını vurguladı.

Temmuz ayı enflasyon verisinin ise düşük gelmesi bekleniyor. Ancak Memiş, beklentilerin üzerinde bir veri açıklanması durumunda küresel piyasalarda ciddi dalgalanmalar yaşanabileceğini ifade etti. Bu nedenle, Çarşamba günü saat 15.30'da açıklanacak olan verinin büyük önem taşıdığını belirtti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 13 Ağustos güncel altın fiyatları;

Gram altın
Alış: 2,657
Satış: 2,658

Çeyrek altın
Alış: 4,336
Satış: 4,401

Yarım altın
Alış: 8.635
Satış: 8.700

Cumhuriyet altın
Alış: 17.372
Satış: 17.534

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme