Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (13 Haziran)

Bugün altın fiyatları, günün ilk saatlerinde dalgalı bir seyir izliyor. Piyasaların açılmasıyla birlikte altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırımcıların gözünden kaçmadı. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 13 Haziran güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Altın fiyatları, güne dalgalı bir seyir ile başladı. Ekonomist İslam Memiş, altın piyasalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, ons altın fiyatlarının beklenen düşüş seviyelerine ulaştığını belirterek, yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu.

Memiş, ons altının 2.293 dolar seviyesinden kapanış gerçekleştirdiğini ve beklenen seviyenin 2.280 dolar olduğunu belirtti. Bu düşüşlerin, orta ve uzun vadeli yatırımcılar için büyük bir fırsat olduğunu ifade eden Memiş, "Bugün itibariyle alım seviyelerinin geldiğini düşünüyorum. Bu düşüşler her zaman orta ve uzun vadeli yatırımcılar için şans niteliğinde. Bundan sonra altın için düşüş bekleyenler veya almayı ihmal edenler bir kez daha düşünmeli" şeklinde konuştu.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 13 Haziran güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,403
Satış: 2,403

Çeyrek altın
Alış: 3,893
Satış: 3,955

Yarım altın
Alış: 7.811
Satış: 7.905

Cumhuriyet altın
Alış: 15.502
Satış: 15.758

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme