Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (18 Ağustos)

Kayseri'de altın fiyatları, hafta sonu piyasalarda altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan dalgalanmaların ardından, hafta sonu altın fiyatlarında yeniden yukarı yönlü bir hareket görüldü. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 18 Ağustos güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'de altın fiyatları hafta sonu da yükselişini sürdürüyor. Küresel piyasalardaki belirsizlikler altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Ekonomist İslam Memiş, altın piyasalarındaki son durumu değerlendirdi. Ons altının 2.457 dolar seviyesinde olduğunu belirten Memiş, enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından ons altının bir miktar gerilediğine dikkat çekti.

‘Ons altın, son enflasyon verisinin ardından bir düzeltme yaşadı ancak piyasalarda bu düzeltme beklenen bir hareketti. Şu anda 2.457 dolar seviyesinde olan ons altın için, kısa vadede 2.380 - 2.480 dolar aralığını takip etmeyi sürdüreceğiz' diye konuştu.

Memiş, Orta Doğu'da artan jeopolitik gerilimlerin altın fiyatları üzerindeki olası etkilerine de değindi. ‘Eğer Orta Doğu'da gerilim daha da artarsa, ons altında 2.520 - 2.540 dolar seviyelerini görme ihtimalimiz var. Bu bölgede yaşanacak her türlü olumsuz gelişme, yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altına olan talebi artırabilir ve fiyatlarda yukarı yönlü bir hareket yaratabilir' dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 18 Ağustos güncel altın fiyatları;

Gram altın
Alış: 2,715
Satış: 2,716

Çeyrek altın
Alış: 4,430
Satış: 4,505

Yarım altın
Alış: 8.885
Satış: 8.999

Cumhuriyet altın
Alış: 17.745
Satış: 17.945

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme