Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (20 Haziran)

Kayseri'de altın fiyatları yeni güne yatay seyirde başladı. Bayram tatili boyunca kapalı olan piyasalarda derişiklik gözlemlenmedi ancak gün içinde fiyat dalgalanmaları olabileceği tahmin ediliyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 20 Haziran güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Bayram tatili boyunca piyasaların kapalı olması, altın fiyatlarda büyük bir değişikliğe yol açmadı. Piyasalardaki durgunluk, yatırımcıların ve vatandaşların altın alım satım işlemlerinde temkinli olmasına neden oldu.

Ekonomist İslam Memiş, küresel piyasalarda bu hafta piyasaları etkileyecek önemli ekonomik verilerin bulunmadığını belirtti. Memiş, hafta başında Çin'de açıklanacak olan konut fiyatları, sanayi üretimi, perakende satışlar ve işsizlik oranı verilerinin piyasaların takibinde olacağını ifade etti.

Geçen hafta altın ve gümüş fiyatlarında bir toparlanma yaşandığını söyleyen Memiş, ancak bu toparlanmanın direnç seviyelerini kıramadığını vurguladı. Bu durumun, yatırımcıların kar satışlarına yönelmesine yol açabileceğini belirtti. Memiş, ‘Bu hafta kar satışları görebiliriz,' diyerek yatırımcıları uyardı. Memiş, bu hafta perşembe gününe kadar özellikle ons tarafının takip edileceğini belirtti. Ons altın fiyatlarının seyrinin, küresel piyasalarda altın ve gümüş fiyatları üzerinde önemli bir etkiye sahip olacağını ifade etti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 20 Haziran güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,453
Satış: 2,454

Çeyrek altın
Alış: 3,949
Satış: 4,027

Yarım altın
Alış: 7.923
Satış: 8.045

Cumhuriyet altın
Alış: 15.715
Satış: 16.034

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme