Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (25 Eylül)

Son haftalarda kademeli bir yükseliş trendinde olan altın fiyatları, bugün beklenmedik bir şekilde hızlı bir artış gösterdi. Bu ani yükseliş, yatırımcılar arasında tedirginlik yaratırken, uzmanlar küresel ve yerel ekonomik gelişmelere dikkat çekti. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

TAKİP ET

Son haftalarda kademeli bir yükseliş trendi izleyen altın fiyatları, bugün beklenmedik bir şekilde hızlı bir artış gösterdi. Bu ani yükseliş, piyasaları hareketlendirdi.

Ekonomist İslam Memiş, altın ve küresel piyasalardaki hareketlilik üzerine önemli uyarılarda bulundu. Yatırımcıları yaklaşan risklere karşı dikkatli olmaya çağıran Memiş, özellikle yılın son çeyreğinde büyük dalgalanmaların yaşanabileceğini belirtti.

Memiş, yaptığı açıklamada yılın son çeyreğine girerken küresel piyasalardaki belirsizliklere dikkat çekerek; ‘Yılın son çeyreği için savaş risklerine odaklanmak ve açıkta kalmamak gerek. Küresel piyasalarda bu dönemin, bugünden daha sancılı geçmesini bekliyorum' dedi. Memiş, bu zorlu dönemi ‘Kusursuz Fırtına' olarak tanımlayarak, Aralık ayında başlayacak olan bu sürecin Şubat ayına kadar devam edebileceğini ifade etti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 25 Eylül güncel altın fiyatları;

Gram altın
Alış: 2,911
Satış: 2,912

Çeyrek altın
Alış: 4,876
Satış: 4,920

Yarım altın
Alış: 9.722
Satış: 9.835

Cumhuriyet altın
Alış: 19.451
Satış: 19.607

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme