Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (25 Haziran)

Son dönemde altın fiyatları, küresel piyasalardaki dalgalanmaların etkisiyle kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu?25 Haziran güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Özellikle küresel ekonomik belirsizlikler ve jeopolitik gerilimler, altın fiyatlarını etkiledi. Uzmanlar, altın fiyatlarının kısa vadede dalgalanabileceğini, ancak uzun vadede yükseliş trendinin devam edebileceğini öngörüyor.

Ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Memiş, ons altının 2 bin 322 dolar seviyesinden kapanış yaptığını belirterek, bu hafta önemli bir alım fırsatının doğabileceğini vurguladı. Memiş, ons altının yılın son alımı olarak 2 bin 280 dolar seviyesinin denenebileceğini ifade etti. Bu hafta, altın yatırımcıları için kritik bir öneme sahip. Memiş, ‘Yılın SON alımını değerlendirmek isteyenler için önemli bir hafta. Altın artık alım fırsatı vermeden 2 bin 600 dolar seviyesi yolculuğuna başlamasını bekliyorum' dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 25 Haziran güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,463
Satış: 2,464

Çeyrek altın
Alış: 4,025
Satış: 4,083

Yarım altın
Alış: 8.079
Satış: 8.162

Cumhuriyet altın
Alış: 16.109
Satış: 16.276

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme