Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (26 Eylül)

Kayseri'de altın fiyatları kademeli yükselmeye devam ediyor. Dün altın fiyatlarında yaşanan ani sıçrama en çok tercih edilen gram ve çeyrek altının yüksek bant aralığında seyretmesine yol açtı. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

TAKİP ET

Kayseri'de altın fiyatları yükseliş trendine girdi. Gram altın, ani yükselişle birlikte 2 bin 900 TL'nin üzerine çıktı ve rekor fiyatlar test edilmeye başladı. Altın yaşanan bu hareketlilik özellikle birikim yapmak isteyenlerin üzerinde büyük bir etki yarattı.

Ekonomist İslam Memiş, altın ve döviz piyasalarındaki son gelişmelere ilişkin dikkat çekici açıklamalarda yer aldı. Amerika Merkez Bankası'nın (FED) faiz politikaları ve piyasalardaki beklentiler üzerine değerlendirmelerde bulunan Memiş, piyasaların karlarına karşı temkinli performansın arttığını vurguladı.

Memiş, FED'in beklentilerin üzerinde bir faiz indirimi yapmasına rağmen, Fed'in faiz indirimlerinin devamına ilişkin gelişmelerin piyasalarda farklı tepkilere yol açabileceğini belirtti. Ancak bu beklentilere rağmen piyasaların değişebileceğini söyleyen Memiş, yatırımcıları dikkatli olmaya çağırdı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 26 Eylül güncel altın fiyatları;

Gram altın
Alış: 2,924
Satış: 2,924

Çeyrek altın
Alış: 4,931
Satış: 4,972

Yarım altın
Alış: 9.827
Satış: 9.835

Cumhuriyet altın
Alış: 19.661
Satış: 19.808

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme