Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (7 Ağustos)

Kayseri'de altın fiyatları, küresel ekonomik gelişmeler ve piyasa beklentilerine bağlı olarak dalgalı bir seyir izliyor. Hem yatırımcılar hem de altın piyasası uzmanları, fiyatlardaki bu hareketliliği yakından takip etmeye devam ediyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 7 Ağustos güncel altın fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'de altın fiyatları, haftanın üçüncü gününde dalgalı seyrediyor. Ekonomist İslam Memiş, piyasalarda yaşanan büyük çöküşün ardından önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, piyasaların haftaya ‘Kara Pazartesi' olarak adlandırılan bir haftaya başladığını belirtti.

Borsa, emtia ve Bitcoin piyasalarında yaşanan büyük kayıplar dikkat çekiyor. ABD ve Asya borsaları yüzde 10'un üzerinde değer kaybederken, altın ve gümüş yüzde 5, Bitcoin ise yüzde 20 oranında değer kaybetti. Memiş; ‘ABD borsalarında 2 trilyon dolar, Bitcoin'de 270 milyar dolar buhar oldu' dedi.

Memiş, ons altın fiyatlarının gelecekteki olası hareketlerine de dikkat çekti. ‘İran misilleme yapar, İsrail'de işi uzatırsa, 2 bin 480 dolar seviyesi yukarı yönlü kırılabilir ve 2 bin 520 dolar seviyesi test edilebilir' dedi. Ancak, şu anda piyasanın bıçak sırtında olduğunu belirten Memiş, bu hafta 2 bin 390-2 bin 450 dolar aralığını takip edeceğini ifade etti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 7 Ağustos güncel altın fiyatları;

Gram altın
Alış: 2,582
Satış: 2,583

Çeyrek altın
Alış: 4,262
Satış: 4,325

Yarım altın
Alış: 8.550
Satış: 8.640

Cumhuriyet altın
Alış: 17.074
Satış: 17.230

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme