Kayseri'de altın fiyatları günü nasıl kapattı?

Altın fiyatları günü küçük bir yükseliş ile kapattı. Ons altın gün içinde dalgalansa da gün sonunda yaklaşık yüzde 0,35 oranında artışla 2 bin 724 dolara çıktı. Peki, altın fiyatları günü nasıl kapattı?

TAKİP ET

Altın fiyatları, küresel gelişmelerin etkisiyle hareketli bir gün geçirdi. Gün boyunca dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatları, akşama doğru toparlanarak küçük bir yükselişle günü tamamladı.

Ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı seçim sonrasında altın fiyatlarında önemli bir yükseliş beklediğini ifade etti. Geçer, özellikle jeopolitik ve ekonomik kazançların altın fiyatlarını yukarı çekebileceğine dikkat çekerek, ons altının yılsonuna kadar 3 bin doları geçebileceğini söyledi.

Geçer, küresel piyasalardaki para birimlerinin ve özellikle Orta Doğu'da yaşanan gerginliklerin talebinin artırılacağını belirtti. ‘Jeopolitik riskler ve ekonomik kazançlar, yatırımcılar güvenli liman olan adına yöneliyor. Bu da ons altının fiyatında ciddi bir artışa yol açacak' diyen Geçer, gelecekte sürecin geride kaldığını daha fazla tercih edeceğini söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 24 Ekim güncel altın fiyatları;

Gram altın
Alış: 3,003
Satış: 3,003

Çeyrek altın
Alış: 5,090
Satış: 5,133

Yarım altın
Alış: 10.147
Satış: 10.259

Cumhuriyet altın
Alış: 20.292
Satış: 20.443

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme