Kayseri'de altın fiyatları günü nasıl kapattı?

Altın fiyatları, geçtiğimiz günlerdeki kademeli yükselişin ardından bugün yatay bir seyir izledi. Sabah saatlerinde küçük bir düşüşle başlayan altın, gün boyu dengede kalarak kapanışı yatay seyirde yaptı. Peki, altın fiyatları günü nasıl kapattı?

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde kademeli bir yükseliş gösteren altın fiyatları, bugün yatay bir seyir izledi. Sabah saatlerinde hafif bir düşüşle güne başlayan altın, gün boyu dengede kalarak kapanışını yatay bir seviyede yaptı.

Yatırımcılar için güvenli liman olarak görülen altının fiyatları, son dönemde piyasalarda yaşanan dalgalanmalardan etkilenerek belirgin bir artış eğilimi göstermişti. Ekonomist Selçuk Geçer, altın fiyatlarındaki yükseliş trendi, dolar kurunu da artıracak ve bu iki faktör yatırım piyasalarını doğrudan etkileyeceğini söyledi.

Geçer, altının ons fiyatının 3 bin dolara doğru ilerlediğine dikkat çekerek, yılsonunda bu seviyenin geçilmesinin beklenebileceğini belirtti. Ekonomistin yorumları, altına yatırım yapmayı düşünenler için yeni bir ivme olarak yorumlanırken, piyasalarda artan hareketliliğin de süreceğine işaret ediyor.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 25 Ekim güncel altın fiyatları;

Gram altın
Alış: 3,010
Satış: 3,010

Çeyrek altın
Alış: 5,100
Satış: 5,141

Yarım altın
Alış: 10.169
Satış: 10.275

Cumhuriyet altın
Alış: 20.338
Satış: 20.478

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme