Kayseri'de altın fiyatları günü nasıl kapattı?

Altın fiyatlarının, hafta boyunca yükseliş eğilimindeydi. Bugünde piyasaları yükseliş ile kapatıyor. Uzmanlar, bu yükseliş trendinin önümüzdeki haftaya da sarkabileceğini öngörüyor. Peki altın fiyatları günü nasıl kapattı?

TAKİP ET

Altın fiyatları, hafta boyunca devam ettiği yükseliş trendini devam ettiriyor. Bu hafta sonu piyasalar yükseliş ile kapandı. Ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcılarına önemli uyarılarda bulundu.

Altına yatırım yapmayı düşünenler için beklemenin olabileceğini ifade eden Memiş, altının gelecekte önemli bir değer kazanma potansiyeline sahip olduğunu belirtti. Uzman isim, 2025 yılına kadar gram altın fiyatının 4 bin 500 TL seviyelerine ulaşabileceğini öngörüyor.

Memiş'e göre, özellikle önümüzdeki yıl içinde enflasyonla mücadelede zorluklar yaşanabileceği ve döviz kurlarındaki dalgalanmaların süreceğini düşünüyor. Bu da altın yatırımını daha cazip hal getirilebileceği tahmin ediliyor. Altının, yükselme potansiyeli nedeniyle beklemek yerine bir an önce değerlendirilmesi gereken bir yatırım aracı olduğunu belirten Memiş; ‘Altın yatırımına yeni adım atanlar, piyasanın mevcut bilgilerini takip edin. Bekleme, alım fırsatlarını kaçırma riski taşır ve Fiyatlar daha da artabilir' dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 26 Ekim güncel altın fiyatları;

Gram altın
Alış: 3,028
Satış: 3,029

Çeyrek altın
Alış: 5,117
Satış: 5,173

Yarım altın
Alış: 10.205
Satış: 10.340

Cumhuriyet altın
Alış: 20.411
Satış: 20.606

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme