Kayseri'de altın fiyatları ne kadar oldu? (30 Eylül)

Kayseri'de altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altın fiyatları Şehirden şehire değişiklik gösterse de çeyrek altının 5 bin TL'ye dayandığı gerçek. En iyi yatırım aracı olarak öne çıkan altın haftaya yükselişle başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Dünya genelindeki gelişmeler altın piyasasını da etkilemeye devam ediyor. Ekonomist İslam Memiş'ten ise gram uyarısı geldi. Kayseri'de altın fiyatları ve Memiş'in tavsiyelerinin detayları haberimizde...

Ekonomist İslam Memiş, youtube kanalında ons altın ve gram altındaki rekorlara dikkat çekerek 2025 yılını işaret etti.
Memiş, ''Borsa İstanbul 9777 puandan geçen haftayı tamamladı. 10 bin 50 puan 3 kez test edildi ancak 10 bin puan üzerinde tutunmayı başaramadı endeks. İkinci destek seviyesi 9750 puan. Önümüzdeki hafta bunu takip ediyor olacağız. Orta ve uzun vadede beklentimiz pozitif yönde. Borsa mı tarım emtiaları mı sorusuna tarım emtiaları cevabını vermiştim. 2025'te getirisinin daha iyi olacağını tahmin ediyorum.'' diye konuştu.

Ons altının geçen hafta 2680 dolara kadar yükseldiğini anlatan Memiş, ons altının tekrar kar satışlarıyla gerilediğini belirtti.

Elinde altın bulunduranlar dikkat!

Memiş, elinde altın bulunduranlara satış için erken uyarısında bulundu. Memiş, ‘Her ay yeni rekor denemesi yapacak hem gram altın hem ons altın. Geniş bant aralığına odaklanıp burada ons altını takip edebilirsiniz. Aşağıda 2580 dolar, yukarıda 2680 dolar seviyesi var. Bu bant aralığında dalgalanmaya devam edecek. Biz ekim ve kasım ayına bakacağız ve diyeceğiz ki gelirse ekime gelmezse kasıma. 2600 dolar altına sarkarsa bakarız.'' İfadelerini kullandı.

Hem ons altının hem gram altın tüm zamanların rekorunu kırdığını ifade eden Memiş, Elinde altın bulunduranların varlıklarına sahip çıkması gerektiğini 2025 yılı için hedefin 4500 lira gram altında olduğunu söyledi.

Kayseri Altın Fiyatları!

Gram altın

Alış: 2,914

Satış: 2,914

Çeyrek altın

Alış: 4,972

Satış: 5,017

Yarım altın

Alış: 9.907

Satış: 10.022

Cumhuriyet altın

Alış: 19.815

Satış: 19.976

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme