Kayseri'de araba camında dikkat çeken poster!

Kayseri'de bir vatandaşın arabasının camına astığı poster dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayseri'de bir vatandaş arabasının arka camına dikkat çeken bir poster astı. Posterde Ebu Ebeyde ve ‘Zulme sessiz kalan, zulme ortaktır' yazısı bulunuyor.

İsrail ordusu Gazze Şeridi'nde çatışmalara devam ederken boykot ve eylemler Türkiye genelinde devam ediyor.

Hamas Örgütünün 7 Ekim'de düzenlediği 'Aksa Tufanı Operasyonu' ve İsrail'in karşı atağa geçtiği çatışmanın bugün 41. günü. İsrail'in sivil-militan ayrımı göz etmeksizin Gazze'ye saldırılarından sonra başlayan boykot kampanyalarına ülkenin dört bir yanından destek geliyor. Kayseri'de de yoğun bir şekilde boykot kampanyaları ve eylemler devam ediyor. Kayseri'de özellikle Starbucks'a yapılan boykotla başladı. Birçok restaurantın İsrail menşeili ürünleri rafa kaldırması ve anlaşmalarını iptal etmesi ile devam etti. Ve kentte bulunan çoğu kişinin bu boykotlara destek verdiği görüldü.

Bu kapsamda Kayseri'de boykot ve çeşitli eylemler devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde de Kayseri'de bir binaya asılan dev pankart ile Hamas askeri kanadı İzzeddin el-Kassam'a destek verilmişti.

Şehrin en işlek caddesinde Eğitim Bir Sen'in olduğu binada Filistin ve Türkiye bayraklarının yanı sıra ‘İzeddin El Kassam onurumuzdur' yazılı dev pankart asılmış, pankartın asıldığı video sosyal medyada da çok sayıda kullanıcılar tarafından paylaşılmıştı.

Kayseri'de sosyal medyada paylaşılan El Kassam'a destek posteri dikkat çekti.

Kayserili bir vatandaş arabasının arka camına Ebu Ebeyde ve ‘Zulme sessiz kalan, zulme ortaktır' yazısı bulunan bir poster astı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme