Kayseri'de belediye çaldı, vatandaş oynadı!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda, maraton koşusu için kurulan etkinlik alanında vatandaşlar doyasıya eğlendi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş. tarafından düzenlenen 4.Uluslararası Yarı Maratonu için Kayseri Cumhuriyet Meydanı tören alanında etkinlikler düzenleniyor.
Çeşitli yarışmalar ve müzik topluluklarının yer aldığı etkinlerde vatandaşlar oyun havası eşliğinde keyifli anlar yaşadı. Birçok vatandaşın müziğin ritmine eşlik ettiği görüldü.

Maraton yarın

4.Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu 22 Eylül Pazar günü düzenlenecek. Katılımcılar Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan etkinlik alanından start alacak. Ödül töreni aynı gün yine Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Etkinlik alanında çok sayıda yerli yabancı turistte var

Etkinlik alanında çok sayıda yerli ve yabancı turistin ve katılımcının olduğu da gözlemlendi. Yozgat'tan geldiğini ifade eden bir vatandaş şöyle konuştu; ‘Yozgat tan günübirlik Kayseri'ye gezmek için gelmiştik etkinlik alanını gördük gerçekten çok güzel bir faaliyet emeği geçenlere teşekkür ederim.' diye konuştu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme