Kayseri'de bina girişini kurşunladılar – Mahalleliler şikâyetçi, sürekli aynı durum yaşanıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Tavlusun Mahallesi'nde bir binayı kurşunladılar. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Tavlusun Mahallesi'nde bulunan Basın Sitesi'nde bir binanın camlarında görülen kurşun izleri bina sakinlerini harekete geçirdi.

Binada sakinlerinden bir vatandaş evine girmek üzere geldiği bina önünde camlarda kurşun izleriyle karşılaştı. Kayıtlara göre bina camının birkaç yerinde görülen kurşun izleri binada yaşayanları tedirgin etti. İhbarlar üzerine olay yerine kısa sürede polis ekipleri gelirken kurşunların olduğu yerlerde incelemelerde bulundu.

Burayı mesken tuttular!

Basın Sitesi'nde meydana gelen olayda kurşunların hem tüfek saçmasına hem de tabanca mermisine ait olduğu belirtilirken sitede yaşayan vatandaşlar boş atış yapmak isteyenlerin bu bölgeyi kendine mesken edindiğini dile getiriyor.

Olay sırasında kapının önünde olduğunu söyleyen bir bina sakini, ‘Ailemle gezintiye çıkmıştık, olay tam bu sırada meydana geldi. Biz canlı şahit olduk. Burada sürekli boş kurşun sıkıyorlar. Bu durum gerçekten artık can sıkmaya başladı. Mermilerden bana, eşime ya da çocuğuma gelebilirdi' ifadelerini kullandı.

Çocukların da sık sık oyun oynamak için çıktığı bina önünde aileler bu duruma bir an evvel çözüm getirilmesini talep ediyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme