Kayseri'de Bir Gece Konaklamanın Maliyeti- Dudak Uçuklattı!

Kayseri'de bir gece konaklamanın maliyeti belli oldu. Yaz aylarının gelmesiyle çok sayıda gurbetçi ve şehir dışından gelen misafirler otellerde konaklıyor. Peki, Kayseri merkezde bir gece konaklamanın maliyeti ne kadar? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri her geçen gün gelişen ve turizmi ile öne çıkan bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kayseri merkezde yer alan otellerde konaklamanın ortalama fiyatı ise belli oldu. 31 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Kayseri merkezde yer alan otellerin gecelik fiyatları oda türü ve otel niteliğine göre değişiklik gösteriyor.

En Düşük Fiyatlar;

Kayseri merkeze nispeten daha uzak konumda olan oteller fiyat kategorisinde daha ekonomik olarak alt sıralarda yer alıyor. Kahvaltı ve yemek hizmeti sunulmasına bağlı olarak fiyatları değişkenlik gösteren şehir merkezindeki otellerde konaklamanın bir gecelik maliyeti en düşük 1200-1800 TL arasında değişiklik gösteriyor. Şehir merkezinde yer alan otellerde ise en uygun fiyat kategorisinde konaklamak isteyen bir kişinin 3300-4500 TL arasında bir tutarı gözden çıkarması gerekiyor.

En Yüksek Fiyatlar;

Kayseri merkezinde yer alan lüks otellerde ise fiyat kategorisi oda türü, manzara, sunulan yemek hizmetine göre değişiklik gösteriyor. Şehir merkezindeki lüks otellerde bir gecelik lüks bir konaklamanın maliyeti 16 bin liradan 35 bin liraya kadar çıkabiliyor.

Kayseri genelinde ise ortalama seviye bir otelde konaklamak isteyenlerin gecelik 1500 TL ödemesi gerekiyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme