Kayseri'de bir konser daha - Ünlü Sanatçı Kayseri'ye geliyor

Kayseri, konsere doyacak. Ağustos ayında 20'nin üzerinde ses sanatçısını ağırlayan Kayseri'ye bir ünlü isim daha geliyor. Türk müziğinin genç yeteneği Elif Buse Doğan, Gaziantep'ten sonra Kayseri'de müzikseverlerle buluşacak. Konser nerede ve ne zaman? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayseri'de bir konser daha. Ağustos ayında 20'nin üzerinde konsere ev sahipliği yapan Kayseri, ünlü bir ismi daha misafir etmeye hazırlanıyor.

Ünlü Türk müzik sanatçısı Elif Buse Doğan, müzikseverleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla büyük bir heyecan yaşatan Doğan, 20 Eylül Çarşamba günü Gaziantep'te başlayacak olan konser turunun Kayseri ayağında sahne alacak.

Türk müziğinin genç ve yetenekli sesi olarak tanınan Elif Buse Doğan, 'Samsak Döveci' adlı türküsüyle büyük bir çıkış yakalamıştı, şimdi ise müzikseverlere muhteşem anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Gaziantep'teki konserinin ardından 22 Eylül Cuma günü Kayseri'de sevenleriyle buluşacak olan Doğan, şehirdeki konserle müzikseverleri coşturacak.

Elif Buse Doğan, toplamda 10 konseri 2 gün arayla peş peşe verecek. Bu heyecan verici turun Kayseri ayağı, Kayseri'nin Yahyalı İlçesi'nde düzenlenecek. 'Yahyalı Elma Festivali'nde gerçekleşecek olan konser için geri sayım başladı. Sanatçı, bu festivalde sahne alarak, Kayseri'nin güzelliklerini de hem keşfetme fırsatı bulacak, hem de sevenleriyle bulaşacak.

Müzik tutkunlarının büyük bir merakla beklediği Elif Buse Doğan'ın konserine büyük katılım bekleniyor. Doğan, konser takvimini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Müzikseverler, bu muhteşem etkinliklerde unutulmaz anlar yaşamak için gün saymaya başladı.

İkinci Yahyalı Elma Kültür ve Turizm festivali 22 Eylül cuma günü saat 12:00'de başlayacak. Festival ve konser Yahyalı Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek. Diğer yandan en iyi elma yarışması da düzenlenecek. Yarışmaya katılım şartı olarak; ÇKS'ye kayıtlı olmak gerekiyor. Ödüller; birinciye tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye ise, çeyrek altın verilecek.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Aleksander 19 Eylül 2023 14:51

7500 . Garibanın asgari ücretliye yükleniyor suya zam ekmek zam ulaşıma zam. Gariban ın parasıyla etkinlik düzenle yok öyle yama . Oy beklemeyin bitti buraya kadar

Bakmadan Geçme