Kayseri'de bu hafta otobüs hatları değişti mi?

Kayseri Ulaşım A.Ş. tarafından gerçekleştirilen sefer saati ve güzergâh değişiklikleri her hafta cuma günü yayımlanıyordu. Bu hafta yayımlanmaması ise vatandaşlarda merak uyandırdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri Ulaşım A.Ş. tarafından gerçekleştirilen sefer saati ve güzergâh güncellemeleri bu hafta için gerçekleşmedi. Kayseri'de yaşayan vatandaşlar ise gerçekleşen düzenlemeleri yakından takip ediyordu. Bu hafta güzergâh güncellemelerine ilişkin bir duyuru veya paylaşım yapılmadı.

5 Ekim tarihinde güncellendi!

Son değişiklik ise 5 Ekim tarihinde yapılmıştı. Yapılan değişiklikle İldem-Millet Bahçesi Ekspres Hattı Güzergâh Güncellemesi, İldem 4 Rsi. - Yeşilyurt Kümeevler Bağpınar Aktarma Hattı Güzergâh Güncellemesi, Cumhuriyet Meydanı - Anayurt Meydan Sayer Caddesi Jandarma Hattı Güzergâh Güncellemesi, İldem 4 Rsi.-Yeşilyurt Bağpınar Ggm Aktarma Hattı Güzergâh Güncellemesi, İncesu-Süksün Saraycık Örenşehir Hattında Güzergâh Ve Saat Güncellemesi, Anayurt Fakülte Hattında Sefer Saati Güncellemesi Cırgalan Harikalar Diyarı Ring Hattında Sefer Saati Güncellemesi,Çevril Vatan Yeni Taşhan Yeşil Mahalle Aktarma Hattında Sefer Saati Güncellemesi, Kızılören Bağ Seferlerinde Kış Uygulaması, Kulaklı Kazım Karabekir Hattında Sefer Saati Güncellemesi ,Kuşçu Boyacı - Yeşil Mahalle Aktarma Hattında Sefer Saati Güncellemesi ,Yeşilyurt Hattında Sefer Saati Güncellemesi, Şeker Toki 3. Etap - Şehir Hastanesi Rsi Aktarma Ring Hattında Sefer Saati Güncellemesi yapılmıştı.

Bu hafta Kayseri Ulaşım A.Ş. tarafından yeni bir değişiklik duyrulmadı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme