Kayseri'de bu hafta otobüs hatlarında değişiklik yapıldı mı?

Kayseri Ulaşım A.Ş. tarafından her hafta yayımlanan ve vatandaşlar tarafından takip edilen otobüs sefer güzergâh değişikliklerine ilişkin bu hafta bir yenilik olup olmadığı merak konusu oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri Ulaşım A.Ş. tarafından gerçekleştirilen sefer saati ve güzergâh güncellemeleri hafta sosyal medya ve web sitesi üzerinden yayımlanıyordu. Bu haftadan itibaren geçerli olacak yeni bir sefer saati ve güzergâh güncellemesi duyurulmadı.

Son düzenleme 19 Ekim'de yapılmıştı!

Kayseri Ulaşım A.Ş. tarafından duyurulan son düzenlemeler 19 Ekim tarihinde yapılmıştı. Yapılan değişiklikler Şehir Merkezi – Fevzioğlu Buğdaylı Hattı Güzergâh Güncellemesi, Kayseri - Bünyan Hatları Güzergâh Güncellemesi,Kayseri - Develi Hatları Güzergâh Güncellemesi, Kayseri - Tomarza Hatları Güzergâh Güncellemesi, İncesu - İncesu Toki 2. Etap Üniversite Ring Hattında Sefer Saati Güncellemesi, Sakar Eşmecik Hattında Sefer Saati Güncellemesi, Şeker Toki Hattında Sefer Saati Güncellemesi ,Talas İçi Ring Hattında Sefer Saati Güncellemesi, Yeşil Mahalle - Yeşil Mahalle Aktarma Ring Hattında Sefer Saati Güncellemesi olarak ön plana çıkmıştı.
Vatandaşlar güncellemeleri ALO153 Beyaz Masa üzerinden 7/24 öğrenebiliyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme