Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? (8 Ağustos)

Hava sıcaklıklarının günlük rekor kırıyor. Kayseri'de ise sıcak hava etkisini gösteriyor. Peki Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Hava sıcaklıkları günlük rekor kırarken Kayseri'de de sıcak hava etkisini gösteriyor. Kayseri'de havanın nasıl olacağını vatandaşlar araştıyor. Kayseri Anadolu Haber olarak kent ve ülke geneli hava durumunu derledik.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı, yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul ve Yalova çevreleri ile Hatay'ın kıyı, Bursa'nın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

MGM kayseri raporuna göre ise bugün en yüksek sıcaklığın 38 derece olacağı öngörülüyor. Saat 12.00-15.00 arasında sıcaklığın etkisini göstereceği ifade edilirken vatandaşların su tüketimine ve güneş kremi sürmeleri gerektiğine dikkat çekiliyor.

Kayseri ilçeleri hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 8 Ağustos raporuna göre, Kayseri ilçelerinde en yüksek sıcaklık 40 derece ile Yeşilhisar olacahı tahmin ediliyor. En düşük sıcaklık ise 35 derece ile Özvatan ve Hacılar olacağı ifade edilirken Erciyes Kayak Merkezi'nde ise hava sıcaklığı 28 derece olarak ölçülüyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme