Kayseri'de Bugün Neler Yaşandı? (16 Eylül)

Kayseri'de 16 Eylül Pazartesi günü yaşanan olaylar ve gelişmeler, şehrin gündeminde geniş yankı buldu. Kayseri Anadolu Haber olarak günün öne çıkan başlıklarını sizler için derledik. İşte Kayseri'de bugün yaşananlar...

TAKİP ET

Kayseri'de 16 Eylül Pazartesi günü şehrin gündeminde yer alan önemli gelişmeleri sizler için derledik. Kayseri Anadolu Haber olarak, günün en çok konuşulan olaylarını ve şehri yakından ilgilendiren haberleri buradan takip edebilirsiniz.

Yalçın, Kayseri OSB'li sanayicileri İstanbul'da yalnız bırakmadı!

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetimi, İNTERMOB Fuarı'na katılan Kayseri OSB sanayicilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kayseri'de Yürüyüşü Daveti!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Lise Koordinatörlüğü, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı kapsamında gençlere yönelik bir motivasyon etkinliği düzenliyor.

Melih Eymen okula başladı!

Kayseri'de SMA hastası Melih Eymen yaklaşık 3 yıl önce 35 milyon TL toplanarak tedavisi için Dubai'ye gönderilmişti. Melih Eymen Ceylan (6), bu yıl okula başladı.

Başkan Hacılar'ı uyardı: Dikkatli olun!

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçedeki değişiklikler nedeniyle vatandaşlara dikkatli olun uyarısında bulundu.

Kayseri'de Lezzet Festivali İçin Geri Sayım Başladı!

Kayseri, mutfak kültürünü bir kez daha ziyaretçilerle buluşturacak büyük bir festivale hazırlanıyor. İç Anadolu'nun gözde şehirlerinden olan Kayseri, tarih boyunca taşıdığı zengin kültür mirasını bu kez lezzet dolu bir etkinlikle taçlandıracak.

TOKİ'den Kayseri'ye müjde! 390 arsa bu fiyatlarla satışa çıktı

TOKİ, 25 ilde toplamda 390 arsanın satışını yapacak. İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer şehirlerdeki arsalar için ihaleler 2 ve 3 Ekim tarihlerinde yapılacak. Arsalar için ödemelerde yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeli ödeme seçeneği sunulacak.

Bakmadan Geçme